Theatervoorstellingen

<- terug <- www.savannah.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Hagemeier Fotografie Foto Hagemeier Fotografie

Back to the Country

Part 12

Korte tekst

Opnieuw trakteren Dick van Altena en Savannah u op prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke countrymuziekhistorie. De 11 voorgaande edities bieden onherroepelijk een garantie voor de toekomst, namelijk: Back to the Country part 12!

Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van uw theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde after-party.

Lange tekst

In show nummer 12 trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah u weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziekhistorie. Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties.
U zult merken dat dit niet alleen de herkenbaarheid maar ook uw meezingdrang ten goede komt.

Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop, Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee.

Met deze nieuwste, sprankelende muziektheaterproductie maakt de 7-koppige cast het dozijn vol. We kunnen hierbij gerust stellen dat de 11 voorgaande edities zeker een garantie bieden voor de toekomst, namelijk: Back to the Country part 12!

Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van uw theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde after-party.

Genre
Muziekshow

Productie
CMS Productions

Online
www.backtothecountry.nl

Foto
Hagemeier Fotografie

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2022-2023: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/N24seC0cqJQ
*Informatie onder voorbehoud.