Theatervoorstellingen

<- terug <- www.opverhaal.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Peter Putters Foto Peter Putters

Op Verhaal

Aan Tafel met Charles Dickens

Korte tekst

Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen.

Lange tekst

Ga mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen.

Aan de hand van Dickens’ verhalen struin je mee door Londen. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin en ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames. Je hoort hoe men smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoe hoog boven je een klokkenspel zijn klanken over de straten laat stromen.

Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner ‘Aan Tafel met Charles Dickens’. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen de verhalen van Dickens tot leven. Onno van Tongeren verzorgt de muzikale begeleiding. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek van Josephine Leeuwenhoek voor een smakelijk driegangendiner.

Tip voor afdeling marketing: Het boek 'Aan tafel met Charles Dickens' is te koop. Wellicht is er een samenwerking op te zetten met een plaatselijke boekhandel.

Genre
Diner & Vertellen

Productie
Op Verhaal

Online:
www.opverhaal.nl
www.facebook.com/opverhaal
www.instagram.com/opverhaal
www.twitter.com/opverhaal

Foto
Peter Putters

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/eq3swr8LY2c
*Informatie onder voorbehoud.