<- terug <-

Spotlight: The Ukrainian National Ballet

Geplaatst op 3 mei 2022

The Ukrainian National Ballet brengt volgend theaterseizoen twee klassieke voorstellingen naar de Nederlandse Theaters. Een parel uit het aanbod van ProActs.nl. Onweerstaanbare combinaties van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad.

The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van Swan Lake, het Zwanenmeer. Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen. De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

The Sleeping Beauty vertelt het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje. Dit balletsprookje kenmerkt zich door sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums.

ukrainiannationalballet.com

<- terug <-