Dit is ProActs.nl in het kort

Impresariaat/Boekingskantoor
ProActs.nl is een veelzijdig bedrijf in de entertainment sector.  Onze core-business is het verzorgen van boekingen van theatervoorstellingen en artiesten. Theaters en evenementen hebben bij ons de keuze uit rond de dertig [inter]nationale acts. Een overzicht van onze artiesten vind je in het menu onder theater en onder boekingen.

Management
Naast boekingen verzorgen wij voor enkele van onze artiesten het algemene management [van tour- tot financieel management]. Hierdoor kan de artiest zich helemaal richten op wat hij/zij het liefst doet, theater/muziek maken.

Tourm@il
Al onze artiesten hebben toegang tot hun eigen digitale agenda [Tourm@il] waarin zij overal en altijd een overzicht van hun tour kunnen raadplegen. Naast digitaal agenda is tourmail uitgegroeid tot een compleet automatiseringspakket. Dit door ProActs.nl opgezette systeem wordt door haar bewezen succes ook door andere boekingskantoren gebruikt.

Pressm@il
Vanuit Tourm@il bestond de behoefte om geautomatiseerd persberichten te versturen om zowel landelijke als regionale pers te bereiken. Pressm@il voorziet in die behoefte om per regio persberichten te versturen naar zowel gedrukte media als radio en televisie. Dit systeem wordt wegens de enorme database aan culturele journalisten ook door verschillende boekingskantoren gebruikt.

Get A Ticket
Sinds kort werkt ProActs.nl samen met Ad Fundum Software op het gebied van Get A Ticket. Get A Ticket is een nieuw kaartverkoopsysteem voor theaters, ontwikkeld vanuit de visie van theaters. Ontwikkeling vanuit een behoefte dus.

Films en Evenementen
Voor enkele grote films en evenementen heeft ProActs.nl de productie verzorgd, zowel op locatie als regulier. Films waarbij ProActs.nl betrokken is geweest zijn o.a.: de Kameleon 1 en 2 en De hel van ’63.

Via ons zusteronderdeel Tourproductions hebben we voor verschillende evenementen de programmering verzorgd, enkele voorbeelden hiervan zijn: Noorderslag/Eurosonic, Veenhoopfestival, Waldrock, Bevrijdings- festival Leeuwarden 2010 en Dickie Woodstock.  (hoofdpodium en Prinsentuin)

Inspiratie en…

We raken graag geïnspireerd en dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Het meest inspirerende blijft voor ons persoonlijk contact met mensen met ideeën. Dus als je in de buurt bent of je wilt een keer langskomen, ons kantoor zit op de Brekken 6-5 te Joure. (bij contact zie je waar ons hoofdkwartier zich bevindt)