Theatervoorstellingen

<- terug <-  
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: PDF-grafie Foto: PDF-grafie

De Kast

Al meer dan 30 jaar…

Jubileumconcert ( reprise)

Korte tekst

In de jaren '90 was De Kast een van de populairste popbands van Nederland en verkocht in totaal meer dan 1.000.000 cd's en singles. De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak.

De Kast 30 jaar is een ware reünie voor al die fans die de afgelopen 30 jaar de concerten bezocht hebben. Uiteraard zit dit jubileumconcert vol met de allergrootste hits!

Lange tekst

Eind 2019 vierde De Kast in originele bezetting haar 30-jarig jubileum in de AFAS te Amsterdam voor bijna 4000 bezoekers! Dit was de aftrap van hun jubileumjaar en eindelijk kan nu het vervolg opgepakt worden met een feestelijke show vol met de allerbeste hits!

De Kast 30 jaar is een ware reünie voor al die fans die de afgelopen 30 jaar de concerten bezocht hebben.

Zanger Syb van der Ploeg: “We zijn trots om onze jubileumtour eindelijk te mogen aankondigen en hopen dat we veel fans terugzien die vroeger massaal onze concerten bezochten. Dertig jaar De Kast is een hele mijlpaal en we gaan er samen met de fans een grote reünie én een ontzettend bijzondere avond van maken!”

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. In totaal heeft de groep ongeveer 14 top-40 hits gehad in haar carrière.

In de jaren '90 was De Kast een van de populairste popbands van Nederland en verkocht in totaal meer dan 1.000.000 cd's en singles. Tevens wonnen ze meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre. Op 5 mei 1998 was De Kast ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ en waren ze de eerste band die door het land reisde per helikopter.
De groep viel op door hun speciale megaconcerten in o.a. Sportpaleis Ahoy, het strand van Lemmer én het Arnhemse Gelredome, waar De Kast op 8 en 9 januari 2000 als eerste band in de geschiedenis van het stadion, drie concerten gaf voor 90.000 bezoekers. Hun eerste stadionconcert in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen, waar het allemaal begon, was op 6 juni 1997, hier werd ook de live-clip van hun grootste hit In Nije Dei opgenomen.

Uiteraard zit het jubileumconcert vol met de allergrootste hits!

De Kast: Syb van der Ploeg, Peter van der Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuijse.

Genre
Theaterconcert
Productie
MBN Producties B.V.
Online
https://dekast.nl
https://www.facebook.com/DeKastMusic
https://www.instagram.com/dekastofficial

Foto:
PDF-grafie

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/47QG6vF-JzM
*Informatie onder voorbehoud.