Theatervoorstellingen

<- terug <- www.johnadamsband.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto David Futey  Artwork Crea Bea Foto David Futey Artwork Crea Bea

John Adams 

John Denver “The Tribute”

Korte tekst

John Adams en zijn Amerikaanse muzikanten brengen een energieke tribute show ter ere van John Denver, met hits als "Take me home Country Roads" en "Leaving on a Jet Plane". Adams, een Nederlandse muzikant en groot fan van Denver, vertolkt zijn muziek sinds 1972 en emigreerde in maart 2000 naar Colorado. Daar treedt hij sindsdien op als gewaardeerd tribute artiest. De band weet het echte Denver-geluid vrijwel perfect te benaderen. Mis dit eerbetoon aan de legendarische zanger niet!

Lange tekst
Stap in de wereld van John Denver en geniet van de tijdloze hits die miljoenen mensen wereldwijd kennen, zoals Take Me Home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie's Song en Perhaps Love. John Adams en zijn Amerikaanse muzikanten nemen je mee op een reis door het leven en de muzikale carrière van deze legendarische artiest.

Met meer dan 100 miljoen verkochte albums was John Denver in 1974-1975 de bestverkopende artiest ter wereld, en nog steeds leeft zijn muzikale erfenis voort. John Adams, een Nederlandse muzikant en groot fan van Denver, vertolkt zijn muziek sinds 1972. Hij emigreerde in maart 2000 naar Colorado en is nu een gewaardeerde tribute-artiest door zijn authentieke Denver-geluid. Hij heeft zijn eigen succesvolle weg gebaand in de voetsporen van zijn idool, en zijn band benadert op vrijwel perfecte wijze het echte Denver-geluid. Mis deze fantastische tribute-show niet!

Genre
Theaterconcert

Productie
ProActs BV

Online
www.johnadamsband.com

Foto
David Futey

Artwork
Crea Bea

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://vimeo.com/184007871
*Informatie onder voorbehoud.