Theatervoorstellingen

<- terug <- legendsremastered.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Fotografie: André Dieterman  Artwork: Clarissa de Jong Fotografie: André Dieterman Artwork: Clarissa de Jong

Legends Remastered

The Music Of Sting & The Police

Korte tekst

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater met hits als Roxanne en Englishman In New York en speciale bewerkingen van nummers als Desert Rose. De top live band, een geweldige leadzanger en de stemkunstenaars van Rock4 passen volledig bij de veelzijdigheid van de muziek van Sting.

Lange tekst

Legends Remastered is hét concert waar Sting-fans van dromen! Een spectaculaire show waarin de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van Sting en The Police tot leven komen in het theater. Geniet van bekende hits als Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle, maar ook van speciale bewerkingen van nummers zoals Desert Rose en It's Probably Me. De samenstelling van band en zangers is werkelijk bijzonder en past perfect bij de veelzijdigheid van Sting's muziek. Met een top live band, een geweldige leadzanger en de stemkunstenaars van Rock4 wordt dit een concert om nooit te vergeten!

De band bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit, die aan ieder Sting/Police nummer een eigen, authentiek geluid meegeeft, zonder het origineel uit het oog te verliezen. Hij werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder ook Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting en schrijver van de klassieker Shape Of My Heart. 

En dan natuurlijk nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert. Prachtige harmonieën, percussie/drum- en bassounds, maar bovenal waanzinnige stemmen.

Naast deze uitzonderlijke groep muzikanten zullen ook regelmatig speciale muzikale gasten het podium betreden.

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater en zal voor zowel artiesten als publiek één groot feest worden.

Genre
Theaterconcert

Online
www.legendsremastered.com

Fotografie: André Dieterman

Artwork: Clarissa de Jong

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/rOz7z3N5nRY
*Informatie onder voorbehoud.