Theatervoorstellingen

<- terug <- www.mens2producties.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Henri Vos Foto Henri Vos

Kemp&Stek

Geluk, wat een gedoe!

Het leukste theatercollege van Nederland over het blije brein.

Korte tekst

Ervaar meer geluk en voldoening in je leven door je brein op te laden. Therapeut Jeroen Stek en acteur Ton Kemp nemen je mee op een hilarische en meeslepende reis naar de uithoeken van het blije brein en laten je zien hoe je een blij brein kunt krijgen en behouden.

Lange tekst

Ontdek hoe je een blij brein kunt krijgen en behouden voor een leven met meer geluksmomenten en voldoening! Therapeut Jeroen Stek en acteur Ton Kemp hebben de nieuwste kennis over het brein bestudeerd en delen hun bevindingen op een hilarische en meeslepende manier in hun voorstelling.

Het is mogelijk om meer vreugde en positiviteit in je leven te brengen door je brein op te laden. Een blij brein is het best voorbereid op alle mooie, ontroerende, lastige en pijnlijke momenten van het leven. In deze voorstelling nemen Kemp&Stek je mee op een reis naar de uithoeken van het brein en leer je hoe je een blij brein kunt krijgen en behouden.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je leven te verrijken en meer vreugde en positiviteit te ervaren, dan is deze voorstelling zeker de moeite waard om te zien! Therapeut Jeroen Stek heeft mee gewerkt aan het RTL4-programma Seven Year Switch en heeft ook gesproken op TEDx. Dus je weet dat je in goede handen bent.


Genre:
Theatercollege

Productie
Mens2 Producties

Online
www.mens2producties.nl
www.twitter.com/relatietheater

Foto
Henri Vos

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7
*Informatie onder voorbehoud.