Theatervoorstellingen

<- terug <- www.thekilkennys.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Fotografie: Freddy Schinkel Fotografie: Freddy Schinkel

The Kilkennys

Blowin' in the wind

Korte tekst

The Kilkennys, een traditionele Ierse folk- en balladband, is geliefd bij een breed publiek. Met hun dynamische arrangementen en charismatische interactie met het publiek laten ze overal waar ze komen een onvergetelijke indruk achter. Oorspronkelijk opgericht door schoolgenoten, begonnen ze in 1998 te toeren in Ierland en hebben ze sindsdien een wereldwijde aanhang opgebouwd.

Lange tekst

De traditionele Ierse folk- en balladband The Kilkennys weet de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren als ook het jongere publiek aan zicht te binden. Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld. 

De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf 'The Kilkennys' te noemen naar hun geliefde thuis, Kilkenny City. Door de jaren heen is de groep verder gegroeid en wordt vandaag de dag gevormd door Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O' Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang). 

Genre:
Theaterconcert

Productie:
The Kilkennys i.s.m. Diba Concerts

Online:
http://www.thekilkennys.com
http://www.facebook.com/TheKilkennys
http://www.myspace.com/thekilkennys32
http://www.twitter.com/TheKilkennys

Fotografie:
Freddy Schinkel

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/TCifBOafKTY
*Informatie onder voorbehoud.