Theatervoorstellingen

<- terug <- www.takeittothelimit.ie
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Take it to the limit Foto Take it to the limit

Take It To The Limit

A celebration of the Eagles

Korte tekst

"Take It To The Limit" is een spectaculair eerbetoon aan de legendarische Eagles. Zeven Ierse broers en drie vrienden betoveren je met de bekende nauwkeurige meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen. Hun concerten in Ierland en Duitsland verkopen uit en een tour in Scandinavië staat in de steigers. Natuurlijk kan Nederland niet achterblijven. Wij hebben ze, mis deze kans niet om de magie van de Eagles te beleven.

Lange tekst

Stap in de wereld van "Take It To The Limit" en herbeleef de grootste hits van de Eagles als nooit tevoren! Deze onverschrokken Ierse broers en hun getalenteerde vrienden zijn klaar om de podia van de wereld te veroveren met hun spectaculaire eerbetoon aan deze legendarische country rockband.

Van "Hotel California" tot "Desperado", de nauwkeurige meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen zullen je betoveren en meevoeren naar de tijd van de Eagles. Het is niet verrassend dat hun concerten in Ierland en Duitsland uitverkopen en een tournee in Scandinavië in de agenda staat.

Johnny Brady, Simon Casey, Nigel Connell en The Sheerin Family Band zijn allemaal gevestigde en succesvolle artiesten in Ierland, maar samen als "Take It To The Limit" creëren ze een unieke en onvergetelijke ervaring voor hun publiek. Mis deze kans niet om de magie van de Eagles opnieuw te beleven en sluit je aan bij deze fantastische muzikanten op hun eerbetoon aan deze legendarische band.

Genre
Theaterconcert

Productie
Act One Presents

Online
www.takeittothelimit.ie

Foto
Take it to the limit

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/LMkktFUFJbQ
*Informatie onder voorbehoud.