Theatervoorstellingen

<- terug <- legendsremastered.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Fotografie: André Dieterman - Artwork: Clarissa de Jong Fotografie: André Dieterman - Artwork: Clarissa de Jong

Legends Remastered

The Music of Queen: A Night At The Opera, 50th Anniversary

Korte tekst

50 Jaar Bohemian Rhapsody. 50 Jaar A Night At The Opera, Queen’s veelzijdige meesterwerk en één van de beroemdste albums aller tijden. Legends Remastered viert deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis op sublieme wijze en zorgt voor een unieke avond met een ultieme Queen ervaring.

Lange tekst

50 Jaar Bohemian Rhapsody. 50 Jaar A Night At The Opera, Queen’s veelzijdige meesterwerk en één van de beroemdste albums aller tijden. Legends Remastered viert deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis op sublieme wijze.

In het middelpunt staat het indrukwekkende stemgeluid van leadzanger Luc Devens, die het publiek, samen met de stemkunstenaars van Rock4 en de fantastische Legends band, meeneemt in de krachtige songs, de verschillende muziekstijlen, de rijke harmonieën en de subtiele, emotionele uitvoeringen. Muziek op het allerhoogste niveau.

Van Love Of My Life tot Death On Two Legs en van You’re My Best Friend tot The Prophet’s Song. Alle nummers van het album komen aan bod met natuurlijk als slotstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, Bohemian Rhapsody. En om de avond compleet te maken, worden ook een aantal andere bekende Queen hits gespeeld, waaronder Killer Queen, Innuendo, You Take My Breath Away en Somebody To Love.

Doen wat velen voor onmogelijk houden: Het vertolken van het album A Night At The Opera. Legends Remastered gaat deze uitdaging aan en zal zorgen voor een unieke avond met een ultieme Queen ervaring.

Genre
Theaterconcert

Online
http://www.legendsremastered.com
http://www.facebook.com/legendsremastered/

Fotografie: André Dieterman

Artwork: Clarissa de Jong

https://youtu.be/_iwUWU0nJLE
*Informatie onder voorbehoud.