Theatervoorstellingen

<- terug <- www.boomlikethat.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: Angelique Lemmens Photography Foto: Angelique Lemmens Photography

BOOM, like that!

Dire Straits - Once Upon A Time

Korte tekst

In de theatershow ‘Once Upon A Time…’ staan alle studioalbums centraal en vertelt BOOM, like that! op muzikale wijze het verhaal van Dire Straits. De gevoelige snaar wordt letterlijk en figuurlijk geraakt!

Lange tekst

BOOM, like that! staat al 10 jaar bekend als de band die de muziek van Dire Straits en Mark Knopfler tot in perfectie vertolkt. In de theatershow ‘Once Upon A Time…’ staan alle studioalbums centraal en wordt op muzikale wijze het verhaal verteld van de Britse rockband.

Elk album heeft een eigen karakter en een eigen verhaal: Dire Straits (1978) de doorbraak met het ‘ouderwetse’ typische Dire Straits-geluid; Communiqué (1979) en Making Movies (1980) waarbij de band werd uitgebreid met toetsen en saxofoon; het epische album Love Over Gold (1982); Brothers in Arms (1985), het best verkochte album met de meeste hits, en als laatste On Every Street (1991). Van elk album wordt de beste muziek gespeeld.

Niet alleen bekende hits, maar ook prachtige minder bekende nummers. Dire Straits is afwisselend, veelzijdig maar vooral kwalitatief van hoog niveau. Met deze show raakt BOOM, like that! letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar!

Genre:
Theaterconcert

Leeftijd:
Alle

Productie:
BOOM, like that!

Online:
www.boomlikethat.nl
http://twitter.com/BoomLikeThat_
http://www.facebook.com/boomlikethatband

Foto:
Angelique Lemmens Photography

https://youtu.be/4XrF2F4nT6w
*Informatie onder voorbehoud.