Theatervoorstellingen

<- terug <- www.stevenkazan.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Scurra Productions Foto Scurra Productions

Steven Kazàn & Jamie

Super Magic!

Korte tekst

De winnaars van de Televizier-Ring Jeugd 2023 komen met dé familieshow van het jaar!

Steven Kazàn zorgt - samen met Jamie - voor een onvergetelijke show vol humor, interactie en natuurlijk: magie. Voor aanvang zijn er magische dingen te doen in de foyer en na afloop geniet je van een meet & greet met Steven & Jamie.

Super magic toch?!

Lange tekst

De winnaars van de Televizier-Ring Jeugd 2023 komen met dé familieshow van het jaar! Een betoverende ervaring voor de hele familie.

Steven en Jamie, die je van diverse tv-programma's of hun online video's kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic!

Voor aanvang tref je een aantal betoverende dingen aan in de foyer. Maak bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur en maak daarmee kans op een prijzenpakket!

Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen, is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!

Genre
Familievoorstelling 6+

Productie
Scurra Productions

Online
http://www.facebook.com/stevenkazanofficial
http://www.instagram.com/stevenkazan

Foto
Scurra Productions

https://youtu.be/mXOHv4wNJEI
*Informatie onder voorbehoud.