Theatervoorstellingen

<- terug <- www.thechristmascrooner.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Walter Goyen Foto Walter Goyen

The Christmas Crooner

Let it snow!

Korte tekst

Geniet van een onvergetelijke kerstbeleving met de klassieke Amerikaanse crooners. Zanger Maarten Teekens, begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten, weet de ultieme kerstsfeer op te roepen. Klassieke kerstliederen van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole geven warmte en nostalgie aan de donkere dagen.

Lange tekst

Laat je meevoeren naar de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners, ondergedompeld in de magische kerstsfeer. Verbeeld jezelf bij een vintage kast, waarop een ouderwetse platenspeler pronkt, en luister naar een schat aan onvergetelijke kerstliedjes. Deze komen elk jaar weer voorbij op elk radiostation en omvatten legendarische artiesten zoals Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole, die jouw hart verwarmen in de donkerste dagen van het jaar.

Zanger Maarten Teekens, begeleid door de virtuoze multi-instrumentalisten Arjen van El en Harm van Sleen, roept met deze mooiste liedjes de ultieme kerstsfeer op. Kortom, een kerstavond om nooit te vergeten. Zorg dat je erbij bent!


Genre
Theaterconcert

Productie
ProActs BV

Regie
Jan Hein Sloesen

Online
www.thechristmascrooner.nl

Fotografie
Walter Goyen

https://youtu.be/2h6Nu_F0Plw
*Informatie onder voorbehoud.