Theatervoorstellingen

<- terug <- www.hihosilver.nl/wanderers
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Rick Keus Foto Rick Keus

The Wanderers

The Wanderers Play Elvis – The Sun Sessions

Korte tekst

Eerste halte Memphis… eindstation Graceland en muzikale wereldfaam. The Wanderers nemen u met hun authentieke en ongeëvenaarde geluid mee op een heerlijke muzikale treinreis, die geheel en al in het teken staat van hun liefde voor Elvis. Steengoede muziek, verrassende beelden en mooie anekdotes. Long live the King!

Lange tekst

Ze komen zo’n beetje allemaal voorbij… die inmiddels iconische wereldhits van ‘The One and Only King.’ In een uniek, liefdevol en opvallend authentiek klinkend eerbetoon leggen The Wanderers vóór de pauze vooral de nadruk op Elvis’ Memphis-jaren. In het tweede deel van de show nemen zij u mee op een denderende muzikale treinreis die maar niet ophoudt. Dan komen ook de grote wereldhits aan bod… van Heartbreak Hotel tot Blue Suede Shoes, van Hound Dog tot Jailhouse Rock, en van gospel tot ballade.

Het unieke geluid van Johan Struik (contrabas), Marc Burger (drums), Ron ‘Parelvet’ Smith (gitaar), Govert van der Kolm (toetsen) en zanger/gitarist Maarten Teekens is ongeëvenaard en brengt u tijdens deze theatervoorstelling heerlijk dicht bij Elvis. Tussen de muziek door vertellen de bandleden hartverwarmende Elvis-anekdotes, gelardeerd met bijzondere beelden.

Ons motto: Don't be lonesome tonight en vier samen met The Wanderers het leven van Elvis.

Genre
Theaterconcert

Productie
The Wanderers

Online
https://www.facebook.com/thewandererspage/
https://www.instagram.com/__thewanderers__

Foto
Rick Keus

https://youtu.be/z-XOjYEllLs
*Informatie onder voorbehoud.