Theatervoorstellingen

<- terug <- www.erikneimeijerart.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: Emile Willems Foto: Emile Willems

Erik Neimeijer

The Highwaymen

Korte tekst

Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson zijn samen verantwoordelijk voor de mooiste liedjes van Amerika en vormden samen de supergroep The Highwaymen.

Zanger/gitarist/pianist en kunstschilder Erik Neimeijer vertelt de mooiste verhalen, zingt de prachtigste liedjes en belicht deze grootste ego's van de countrymuziek. Hij wordt daarin bijgestaan door toetsenist Axel Zwinselman.

Lange tekst

Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson zijn samen verantwoordelijk voor de mooiste liedjes van Amerika en vormden samen de supergroep The Highwaymen. De mooiste verhalen, de prachtigste liedjes en de grootste ego's van de countrymuziek komen samen in deze voorstelling.

Zanger/gitarist/pianist en kunstschilder Erik Neimeijer vertolkt de pareltjes in dit genre alsof hij er zelf bij was toen ze geschreven werden, en hij neemt zijn publiek mee langs de eindeloze highways, motels, studio's en zalen. Hij wordt daarin bijgestaan door toetsenist Axel Zwinselman.

Poker, vrouwen, whiskey en pedalsteelgitaren vormen het decor, uiteraard kunstzinnig weergegeven en vergezeld van een expositie van zijn schilderijen die bekend staan om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Neimeijer poseerde in een vooraanstaande galerieën in Manhattan, New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

Genre
Theaterconcert

Productie
Erik Neimeijer

Online
https://erikneimeijerart.nl
https://www.facebook.com/erikneimeijer1982/
https://www.instagram.com/erikneimeijer82

Fotografie
Emile Willems

https://youtu.be/xDLSEj6PHtI
*Informatie onder voorbehoud.