Theatervoorstellingen

<- terug <- www.the70sunplugged.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: Esther van Aalderen Foto: Esther van Aalderen

The 70's Unplugged

Decade

Korte tekst

The 70’s Unplugged is al 10 jaar on the road en dat viert de band met een avond vol met de beste popsongs uit de gouden jaren van de popmuziek.

Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele, vele anderen.

Een onvergetelijke muzikale feel-good avond.

Lange tekst

The 70’s Unplugged is al 10 jaar on the road en dat viert de band met een avond vol met de beste popsongs uit de gouden jaren van de popmuziek.

De band heeft een geheel eigen sound opgebouwd met hun versies van klassiekers van Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en veel meer.

Voor deze anniversary-tour heeft The 70’s Unplugged een setlist gemaakt met de persoonlijke favorieten van de afgelopen jaren, maar ook songs die steeds maar niet aan bod kwamen. Verwacht niet alleen prachtige muziek, maar ook de verhalen achter de songs en vermakelijke anekdotes over het on-the-road bestaan van de afgelopen tien jaar.

Vannessa Thuyns en Joost Dobbe nemen je mee naar de tijd van de LP, cassettebandjes en het tijdperk van Love Peace & Happiness. Samen met hun topmuzikanten zorgen zij voor een onvergetelijke muzikale feel-good avond.

Met:
Vannessa Thuyns – zang & piano
Joost Dobbe – zang, gitaar & mondharmonica
René Veerhuis – drums & zang
Leo Mongula – bas & zang
Jan Willem Verbeek – gitaar & zang

Genre
Theaterconcert

Productie
The 70's unplugged

Online
www.the70sunplugged.com
www.facebook.com/70unplugged

Foto
Esther van Aalderen

https://www.youtube.com/watch?v=6F0sxUh3FYc
*Informatie onder voorbehoud.