Theatervoorstellingen

<- terug <- www.savannah.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: Hagemeier Fotografie Foto: Hagemeier Fotografie

Back to the Country

Part 14

Korte tekst

In deze nieuwe editie van Back to the Country, in dit geval letterlijk en figuurlijk de ‘Nummer 14’ onder de muziektheaterproducties, zijn Dick van Altena en de band Savannah er opnieuw in geslaagd om 30 nieuwe oude titels samen te smelten tot een heerlijk, nostalgisch avondje uit met countryklassiekers en andere, vaak verrassende keuzes.

Lange tekst

In deze nieuwe editie van Back to the Country, in dit geval letterlijk en figuurlijk de ‘Nummer 14’ onder de muziektheaterproducties, is de cast er opnieuw in geslaagd om 30 nieuwe oude titels samen te smelten tot een heerlijk, nostalgisch avondje uit. Tussen de traditionele opener en slotsong kan het publiek weer genieten van countryklassiekers, een enkel pareltje uit de roemrijke sixties en andere, vaak verrassende keuzes.

De band Savannah, inmiddels een instituut in de Europese countrywereld, en solist Dick van Altena, met 48 jaar ervaring eveneens een begrip in de muziekscene, nodigen u ook dit seizoen uit om 2 uur met hen mee te gaan naar tijden toen muziek nog muziek was en liedjes er nog toe deden, eerlijk en zonder poespas.

Uiteraard is er na afloop weer een 3e helft in de vorm van de niet meer weg te denken after-party in de foyer van uw theater.

Genre
Muziekshow

Productie
CMS Productions

Online
www.backtothecountry.nl

Foto
Hagemeier Fotografie

Scenefotos Lima Fotografie: https://drive.google.com/drive/folders/155jDfpiQ2JiYNhkGsL0BnPM42Yslb4bp?usp=sharing

https://youtu.be/N24seC0cqJQ
*Informatie onder voorbehoud.