Theatervoorstellingen

<- terug <- www.rhythmofthedance.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Artwork: KCP Artwork: KCP

Rhythm of the Dance

25th Anniversary Tour

Korte tekst

De 25-jarige jubileumvoorstelling van hét onvergetelijk dansspektakel in de Ierse traditie.

Een opzwepend ritme, de energieke voetstappen van jonge, getalenteerde Ierse dansers die het publiek betoveren, en live muzikanten die een traditionele Ierse sfeer creëren. Dat is 'Rhythm of the Dance', het adembenemende dansspektakel dat al meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd overtuigde. Geniet van de perfecte combinatie van moderne en traditionele Ierse dans, ervaar de opwinding van 'Rhythm of the Dance'!

Lange tekst

Rhythm of the Dance heeft in de afgelopen 25 jaar al meer dan 15 miljoen toeschouwers uit meer dan 50 verschillende landen, verdeeld over vier continenten, getrokken.

Al bijna 15 jaar staat deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar in de wintermaanden in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met live musici en vocalisten. Weergaloos.

Beleef nu dit meeslepende dansspektakel volgens de Ierse traditie.

Genre:
Muziek- en dansvoorstelling

Productie:
The National Dance Company of Ireland

Online:
www.rhythmofthedance.com
www.youtube.com/rhythmofthedance
www.facebook.com/pages/Rhythm-of-the-Dance

Artwork
KCP

Artwork zonder logo en teksten:
https://drive.google.com/drive/folders/169gs0geJ-iTYfB2PA8KQABStG3kB10W9?usp=sharing

https://youtu.be/tS5WgVMlT8g
*Informatie onder voorbehoud.