Theatervoorstellingen

<- terug <- www.heinoos.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto: Koolmees Photography Foto: Koolmees Photography

Høken met de Heinoos

Het verhaal van Normaal

Korte tekst
Het verhaal van misschien wel de ruigste Nederlandse popgroep ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Een kont in de boks! In deze theatershow hoor je uiteraard klassiekers van de Achterhoekse band Normaal, maar ook de minder bekende nummers en verborgen parels zullen zeker niet ontbreken.

“T Høken geet deur, ook zonder eur, een klein betje anders misschien!” We gaan Høken met de Heinoos.

Lange tekst
Het verhaal van misschien wel de ruigste Nederlandse popgroep ooit. Een band die het platteland een gezicht en een identiteit gaf. Een kont in de boks! Met veertig albums, succesvolle Veldtochten door heel Nederland in volle dampende feesttenten is er een karrevracht aan verhalen en nummers te delen. Kippenvel van 't Haan gekraai, eerste tonen van de band. Mien heufd zit vol herinneringen, an 't Høken in de tent!
In deze theatershow hoor je uiteraard klassiekers van de Achterhoekse band Normaal, maar ook de minder bekende nummers en verborgen parels zullen zeker niet ontbreken. In de meer dan 23 jaar dat de band bestaat, produceerde de Heinoos zelf ook een schatkamer aan eigen werk in de streektaal.

“T Høken geet deur, ook zonder eur, een klein betje anders misschien!” We gaan Høken met de Heinoos.

Genre:
Theaterconcert

Productie:
Helderop BV

Online:
www.heinoos.nl

Foto:
Koolmees Photography

https://youtu.be/hDsDrJ2k3OY?si=ey7eL9lISi59dpTS
*Informatie onder voorbehoud.