Theatervoorstellingen

<- terug <- www.like-u2.com/
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Artwork LikeU2 Artwork LikeU2

LikeU2

U2-The Dutch Connection

Korte tekst

U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door muziek, beeldmateriaal en humor wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Fantastisch uitgevoerd door LikeU2, een geroutineerde en strakke liveband met de ultieme U2-sound. Een absolute must voor de muziekliefhebber!

Lange tekst

U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor, wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Maar hoofdbestanddeel is de muziek! Laat je onderdompelen in een greep uit ruim 30 jaar U2-songs. Alle grote hits komen voorbij, afgewisseld door enkele onbekendere maar grandioze pareltjes.

Wie gaat het doen? LikeU2! Een strakke liveband van vier topmuzikanten met een passie voor het Ierse kwartet. Muzikanten die ieder afzonderlijk met dit repertoire hun sporen op (inter-)nationale podia al ruimschoots hebben verdiend. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige geluid, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten voor dé U2-sound zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het typerende drumwerk.

De muziekliefhebber gaat genieten, echte U2-fan wordt verwend en de scepticus wordt overtuigd. Ontsnappen is onmogelijk, U2-The Dutch Connection neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!

Genre
Theaterconcert

Productie
LikeU2

Online
www.like-u2.com
www.facebook.com/likeU2tributeband/
www.twitter.com/LikeU2band
www.youtube.com/user/likeU2coverband

https://youtu.be/2BPMgEYw9c0
*Informatie onder voorbehoud.