Theatervoorstellingen

<- terug <- www.shamrocktenors.com
Fotografie The Shamrock Tenors Fotografie The Shamrock Tenors

The Shamrock Tenors

Irish Vocal Harmony

Korte tekst

The Shamrock Tenors zijn de nieuwste vijfkoppige harmonie- en multi-instrumental groep van Noord-Ierland. Zij combineren traditionele Keltische melodieën met opwindende moderne close-harmony zang. De jongens hebben een missie om hun favoriete traditionele Ierse liedjes naar een modern en wereldwijd publiek te brengen. Live worden ze begeleid door een 6-koppige band.

Lange tekst

The Shamrock Tenors zijn de nieuwste vijfkoppige harmonie- en multi-instrumental groep van Noord-Ierland. Zij combineren traditionele Keltische melodieën met opwindende moderne close-harmony zang. The Shamrock Tenors heeft in haar gelederen een aantal talenten, die al eerder te zien waren in West End-shows zoals Les Misérables en in Ierse danskampioenschappen over de hele wereld. De jongens hebben een missie om hun favoriete traditionele Ierse liedjes naar een modern en wereldwijd publiek te brengen. Live worden ze begeleid door een 6-koppige band.

De groep, opgericht in 2018, heeft alleen al in de afgelopen twee jaar voor publiek op meer dan vier continenten opgetreden. Hun debuutsingle, een cover van het iconische nummer 'Grace', kwam in juni 2020 op nummer 1 in de iTunes World Music Charts.

Genre
Theaterconcert

Leeftijd
alle

Productie
KCP

Fotografie
The Shamrock Tenors

Online
shamrocktenors.com
facebook.com/shamrocktenors
twitter.com/shamrocktenors
instagram.com/shamrocktenors

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2022-2023: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/uHbt58qDXVI
*Informatie onder voorbehoud.