Theatervoorstellingen

<- terug <- www.thechristmascrooner.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Fotografie Rob van der Pas Fotografie Rob van der Pas

The Christmas Crooner

Let it snow!

Korte tekst
Geniet van een onvergetelijke kerstbeleving met de klassieke Amerikaanse crooners. Zanger Maarten Teekens, begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten, weet de ultieme kerstsfeer op te roepen. Klassieke kerstliederen van o.a. Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole geven warmte en nostalgie aan de donkere dagen.

Lange tekst
Laat je meevoeren in de tijd van de klassieke Amerikaanse crooners, waarbij je wordt ondergedompeld in de magische kerstsfeer.
Verbeeld jezelf alvast bij de vintage kast, waarop de ouderwetse platenspeler staat te pronken. Hieruit komt een schat aan onvergetelijke kerstliedjes die elk jaar weer voorbij komen op elk radiostation. Denk hierbij aan legendarische artiesten zoals Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole, die jouw hart verwarmen op de donkerste dagen van het jaar.
Zanger Maarten Teekens, begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten, weet met deze mooiste liedje de ultieme kerstsfeer op te roepen. Kortom, zorg dat je erbij bent en beleef een kerstavond om nooit te vergeten.

Genre
Theaterconcert

Productie
ProActs BV

Regie
Jan Hein Sloesen

Online
www.thechristmascrooner.nl

Fotografie
Rob van der Pas

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7
*Informatie onder voorbehoud.