Theatervoorstellingen

<- terug <- bluegrassboogiemen.nl/
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Tim Knol Foto Tim Knol

Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne

Grand Old Country

Korte tekst
'Classic Country, done for all the right reasons' is wat Nashville-superster Marty Stuart ooit schreef over de formatie Grand Old Country.

Grand Old Country is een vijfkoppige band die met akoestische instrumenten de essentie van authentieke countrymuziek terugbrengt. En dat wordt in de theaters met open armen en veel enthousiasme ontvangen! In hun nieuwe show brengen ze met hun unieke geluid klassiekers van o.a. Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley en Ricky Nelson opnieuw tot leven. Kom en ervaar de magie van deze band, waarbij de muziek recht uit het hart komt.

Lange tekst

'Classic Country, done for all the right reasons' is wat Nashville-superster Marty Stuart ooit schreef over de formatie Grand Old Country.

Grand Old Country is een vijfkoppige band die met akoestische instrumenten de essentie van authentieke countrymuziek terugbrengt. En man, doen ze dat met passie! In theaters worden ze met open armen ontvangen en ontvangen ze veel enthousiaste reacties.

In hun nieuwe show brengen ze met hun unieke geluid de mooiste klassiekers van o.a. Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson opnieuw tot leven. Hun authentieke zang en virtuoze instrumentatie zullen je kippenvel bezorgen en je terugbrengen naar de tijd van de ouderwetse countrybar. Grand Old Country brengt de muziek tot leven zoals het bedoeld is: met de hand gespeeld en uit het hart gezongen. Dus kom en ervaar de perfecte mix van klassieke country en akoestisch vakmanschap!

Bezetting:
Robert-Jan Kanis: zang, gitaar en mandoline
Arnold Lasseur: zang, mandoline, gitaar en viool
Aart Schroevers: zang en contrabas
Bart van Strien: zang, banjo, mondharmonica en viool
Cor Sanne – zang en slaggitaar

Genre
Theaterconcert

Productie
CMS Productions

Online
www.bluegrassboogiemen.nl
www.facebook.com/bluegrassboogiemen

Foto
Tim Knol

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2023-2024: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/RSUa316pBvg
*Informatie onder voorbehoud.